Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.
Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.
Noord-Amerikaans Black Angus Beef is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en is heerlijk mals van smaak.
Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren. Van de Black Angus Beef bieden wij u:
Simmerthaler rundvlees is een van de beste en belangrijkste rassen uit de Duitse en Oosterijkse weide. Oorspronkelijk afkomstig uit het Berner Oberland (Simmental). De witte kop met kleine ogen of kaken met vlekken en witte benen zijn typische kenmerken van dit ras. Het vlees van het Simmental rundvlees is kruidig en aromatisch. Van het Simmental rundvlees bieden wij u:
Cattlemans is een stuk vlees met pit. Het levert een fantastisch stuk vlees met een heerlijke smaak. Cattleman’s wordt geleverd door een groep boeren die hiervoor speciaal geselecteerd zijn en alleen het beste stuk vlees mag de naam Cattlemans dragen.
Veel lichaamsbeweging
Hun leefgebied kenmerkt zich door ruimte, rust, volop vers gras en -vanwege de afwezigheid van zware industrie - een schone lucht. De combinatie van vers gras – goed voor 80 procent van de voeding - en veel lichaamsbeweging zorgt voor de verfijnde smaak van het Ierse rundvlees. Het natte Ierse klimaat zorgt voor optimaal groene weiden. De runderen worden op een milieu en diervriendelijke manier gefokt, het is een gezond stuk vlees.
In ons assortiment bieden wij u de exclusieve Ribeye van het Cattlemans rundvlees.