Over Rundvlees

Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

Black angus uit Noord-America

Noord-Amerikaans Black Angus Beef is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en is heerlijk mals van smaak.

  • PM Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet.
  • Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn hoge graad van marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.
  • De stamboom Angus wordt gefokt middels een door de USDA gecertificeerd programma en voldoet aan de diervriendelijke ‘Humane Farm Animal Care’-programma normen. 

Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren. Van de Black Angus Beef bieden wij u:

  • Ribeye
  • Ribroast
  • Entrecote
  • Black Angus Burger

Simmentaler Rundvlees

Simmerthaler rundvlees is een van de beste en belangrijkste rassen uit de Duitse en Oosterijkse weide. Oorspronkelijk afkomstig uit het Berner Oberland (Simmental). De witte kop met kleine ogen of kaken met vlekken en witte benen zijn typische kenmerken van dit ras. Het vlees van het Simmental rundvlees is kruidig en aromatisch. Van het Simmental rundvlees bieden wij u:

  • Ribroast
  • Entrecote met been
Simmentaler Rundvlees
Cattleman

Cattleman

Cattlemans is een stuk vlees met pit. Het levert een fantastisch stuk vlees met een heerlijke smaak. Cattleman’s wordt geleverd door een groep boeren die hiervoor speciaal geselecteerd zijn en alleen het beste stuk vlees mag de naam Cattlemans dragen.

Veel lichaamsbeweging 

Hun leefgebied kenmerkt zich door ruimte, rust, volop vers gras en -vanwege de afwezigheid van zware industrie - een schone lucht. De combinatie van vers gras – goed voor 80 procent van de voeding - en veel lichaamsbeweging zorgt voor de verfijnde smaak van het Ierse rundvlees. Het natte Ierse klimaat zorgt voor optimaal groene weiden. De runderen worden op een milieu en diervriendelijke manier gefokt, het is een gezond stuk vlees.

In ons assortiment bieden wij u de exclusieve Ribeye van het Cattlemans rundvlees.

Geroosterde ribeye met piccalilly van rode ui

Hoofdgerecht
Rund
Barbecue
Groenten, Vlees
4 personen
Gemiddeld
langer dan 60 minuten
Grill/Barbecue, Koken, Oven
Overig

Entrecote met paddenstoelen

Hoofdgerecht
Rund
Vlees
4 personen
Makkelijk
0-20 minuten
Bakken
Nederlands

Poleij, keurslager

Langestraat 221
2691BG ’s-Gravenzande
0174440544
0174440546

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag Gesloten