Poleij, keurslager

Buffetten

Grand Royaal brunch buffet

Voor tussen de middag, inclusief serviesgoed

  • Waldorfsalade schotel
  • Gerookte vis schotel
  • Vruchtensalade
  • Mini ragout bakjes (kip / kalf)
  • Luxe vleeswarenschotel
  • Franse kaas - paté plank
  • Diverse luxe broden
  • Tapenade en kruidenboter

€13,95 per persoon

(vanaf 10 personen)                                                         

Italiaans Buffet

Voorgerecht:

  • Pasta di mamma: Salade van tortelini met peentjes, maïs, ham en doperwtjes in een romige dressing
  • carpaccio van ossehaas met dressing, pijnboompitten en parmezaan
  • Salade la Venetië: Salade van diverse soorten sla met dressing van Italiaanse kruiden, Parmezaanse kaas, paprika, olijven, mozzarella, tomaat en rode ui
  • Italiaanse vleeswarenschotel: Keur van Italiaanse vleeswaren, o.a. Parmaham, salami, scudetto, afgegarneerd met meloen
  • Diverse broden: ciabatta en knoflookbreekbrood met tapenade en kruidenboter

Hoofdgerecht:

  • Pasta, penne of spaghetti
  • Paddestoelen risotto: heerlijk met vleugje truffel
  • Gehaktballetjes: Mini gehaktballetjes in een saus van pommodori tomaten.
  • Lasagne met rundergehakt en kaas
  • Kalfsrolletjes: Overheerlijke kalfsschnitzel gemarineerd met pesto en ingerold met parmaham mozzarella en zontomaatjes
  • Kip-pesto: Tranches van kipfilet in pestosaus

Dessert:

  • Tiramisu of Italiaans ijs (Eventueel ook met ijskar te huur) 
    prijs per persoon € 3,95

€ 19,95 per persoon

(vanaf 40 personen)

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit)                                                                         stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.                        

in overleg is het aantal personen aan te passen

 

 

 

Buffet speciaal

Voorgerecht:

  • Pasta-pesto salade met kip
  • Gerookte zalmrolletjes met kruidenroomkaas en gedroogde tomaat
  • Salade van gemarineerde aubergine en courgette met geitenkaas en honing
  • Romige aardappelsalade met Gandaham en spekjes
  • Rosbief op botersla met oude kaas en pijnboompitjes en groene  kruidendressing
  • Luxe brood: ciabatta en knoflookbreekbrood,focaccia met tapende, bruchetta en kruidenboter

Hoofdgerecht: 

  • Visovenschotel met witte wijnsaus
  • Varkenshaas in kerriesaus met oesterzwammen
  • In rode wijn gestoofd procureurstuk met zoete appel en prei    
  • Gele rijst met rode paprika
  • Aardappelschijfjes in knoflookroomsaus
  • aardappelkroketjes
  • Kalfsbiefstukjes gevouwen in parmaham,salie,en zontomaatjes
  • Gebakken grote garnalen met knoflook en een klein pepertje op een bedje van witte kool

 

  • Geserveerd met diverse rauwkostsalade
     

€21,95 per persoon

(vanaf 40 personen)

 

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit)                                                                         stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.                        

in overleg is het aantal personen aan te passen

Buffet westland

Voorgerecht:

  • Pasta met, truffelsalami, roquette sla en gemarineerde courgette
  • Salade van olijven, zontomaatjes, basilicum en rode ui
  • Carpaccio van tonijn met peper,olijfolie en bieslook en parmezaan
  • Salade van tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gerookte kip met tuinkruiden op een salade met appel en ijsbergsla
  • Luxe brood: ciabatta en knoflook-breekbrood, focaccia met tapenade, bruchetta en kruidenboter  

Hoofdgerecht:

  • Tomaatjes gevuld met Hollandse garnaaltjes met knoflook en bosui
  • Zalmfilet op grove groenten met witte wijnsaus
  • Beenham lauwwarm met honingmosterdsaus
  • Aardappelpuree gegratineerd met kaas
  • Aardappelschijfjes in knoflookroomsaus
  • Gegratineerde witlof
  • Pikante kip uit de oven met parmaham en rode uitjes
  • Biefstukspiesjes gebakken met paddenstoelen en truffelsaus

€ 24,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit)                                                                         stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.                        

in overleg is het aantal personen aan te passen

American Grill

Voorgerecht:

  • Bacon & egg salade: salade van jonge sla soorten Licht gebakken bacon, gekookte ei in heerlijke kruiden dressing
  • Atlantasalade Salade van fijne spitskool, wortel, rode ui, yoghurtdressing en bieslook.
  • Bostonsalade Salade met o.a.bosui, tomaten, gekookte ei, augurkblokjes en yoghurtdressing
  • Florida salade Salade van tomaat, komkommer, paprika, verse bieslook en knoflookdressing
  • Div.soorten brood knoflookbreekbrood, partybreekbrood met div soorten kruidenboter.

Hoofdgerecht:

  • Hot wings: krokant gegrilde kipdrummets met een pikante smaak
  • Sweetribs: gerilde spare ribs met een zoete bite en lekkere sausjes
  • Gegrilde lamsrack met knoflook en verse kruiden marinade
  • Mixedgrill: heerlijke spies van kalfsoester, lamshaas,kogelbiefstuk
  • Beefburger: Heerlijk gekruide hamburgers met verse garnituur en grillsaus.
  • Maïskolven gegrild in roomboter
  • Jacket patatoes: in de schil gebakken aardappeltjes


     

€ 18,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit)                                                                         stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.                        

in overleg is het aantal personen aan te passen

Du chef "POLEIJ" buffet

Klassiek buffet, ideaal voor uw feestavond

Voorgerecht:

  • Carpaccio, flinter dun gesneden ossenhaas met pijnboompitten parmezaan en een heerlijke dressing
  • Gerookte zalm; Noorse zalm begeleid met een salade van garnalen en truffelmayonaise voor de echte fijnproevers
  • Rauwe ham meloen; 2 soorten rauwe ham met galia meloen
  • Vitello Tonato
  • Luxe broden; diverse tapenade en kruidenboter

Hoofdgerecht (inclusief rauwkostsalade)

  • Saté: heerlijke kip in milde satésaus
  • Varkenshaas: biefstukjes van varkenshaas in een volle gevulde roomsaus
  • Rundvlees: zacht rundvlees in een onovertroffen stroganoffsaus
  • Kip kerrie: mals kippenvlees in een goed gevulde kerriesaus
  • Visovenschotel in witte wijnsaus
  • Groenten: grove groenteschotel van het seizoen
  • Krieltjes: mild gekruide krieltjes met een gesnipperd uitje
  • Rijst naturel of gekruid

Dessert

  • Tira-misu
  • Vers fruit salade
  • Brownie
  • Choco mousse

€ 27,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit)                                                                         stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.                        

in overleg is het aantal personen aan te passen

Spaans Buffet

Voorgerecht:

  • Gemarineerde groenten
  • Spaanse gehaktballetjes
  • Kip Spaans gekruid
  • Div.soorten ham en salami
  • Watermeloen
  • Ansjovis/ sardientjes
  • Garnalen in pesto met appel
  • Diverse tapenade
  • Div.luxe broden
  • Div.olijven

Hoofdgerecht:

  • Paella: De overbekende Spaanse rijstschotel.
  • Escalivada: Groenteschotel van o.a. aardappel, paprika en aubergine.
  • Salmon a la riberena: Zalmmoten in appelwijn.
  • Ternera la mancha: Kalfslapjes met groenten.
  • Solomillo de cerdo con jambon: Procureursteak met seranoham.
  • Pollo al ajillo: Knoflookkip.

 

€ 21,95 per persoon

( vanaf 30 pers)

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit)                                                                         stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.                        

in overleg is het aantal personen aan te passen

Bourgondisch buffet

Een heerlijk buffet voor de echte lekkerbekken, op een Bourgondische manier bereid en gepresenteerd.
  • Visovenschotel in witte wijnsaus
  • Beenham: begeleid door een heerlijke honingmosterdsaus
  • Spare ribs: Heerlijk bevleesd voor de echte liefhebbers van Bourgondisch eten
  • Kip satéschotel in milde pindasaus
  • Ierse runderrib: Een heerlijk voorgesneden runderbraadstuk begeleid door een overheerlijke Boeuff de Bourgignonsaus
  • kipstukjes: in heerlijke bourgondische kerry-saus
  • Aardappel: gepofte mini aardappeltjes met knoflook
  • Groenten: grove groenteschotel van maïs, bonen en paprika

Geserveerd met

  • Heerlijke verse rauwkorstsalades
  • Brood: veel stokbrood met kruidenboter

 

€ 17,50 per persoon

(vanaf 20 personen)

 

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit)                                                                         stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.                        

in overleg is het aantal personen aan te passen

 

 

Buffet breejedurp

Voorgerecht:

  • Groentensoep of tomatensoep of kippesoep
  • Diverse pate met noten en toast
  • Huzarensalade met diverse vleeswaren
  • Waldorfsalade met fruit van het seizoen
  • Wit en bruin stokbrood met kruidenboter en tapenade

Hoofdgerecht:

  • Nasi en bami met kroepoek en atjar
  • Kipsate in milde sate saus
  • Grieks gemarineerde groenteschotel    
  • Gratin van aardappels met knoflook en oude kaas
  • Runderstoofschotel met tomaat,rode wijn en rozemarijn

 

   Geserveerd met

  •  Heerlijke verse rauwkostsalade

 

€17,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit)                                                                         stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.                        

in overleg is het aantal personen aan te passen

 

 

 

 

Hollands Buffet

Voorgerecht:

  • Heerlijke erwtensoep met rookworst

Hoofdgerecht:

  • Zuurkool met speklapjes
  • Boerenkool met rookworst
  • Hutspot met klapstuk
  • Rauwe andijvie met uitgebakken spekjes
  • Runder hachee met extra uien
  • witte rijst

Nagerecht:

  • griesmeel pudding
  • custard pudding

 

 

€ 17,50 per persoon

zonder soep en toetje € 12.50

(vanaf 20 personen)

 

 

 

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit)                                                                         stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.                        

in overleg is het aantal personen aan te passen

 

 

 

 

Grieks buffet

Ook leverbaar met dessert

Warm:

  • Gyrosvlees: In de pan gebakken varkensreepjes, gekruid met de overbekende gyroskruiden met daarbij juliënne gesneden ijsbergsla en knoflooksaus.
  • Souvlaki spies: Heerlijke spies van stukjes varkens- of lamsvlees op de grill gebakken.
  • Stifatho: Traditoneel Grieks stoofgerecht van kalfsvlees.
  • Garnalenschotel “Athene” Heerlijke garnalen in een saus v.d. Akropolis.
  • Lachanika Thiafona Me Lathi: Groenteschotel van gesmoorde boontjes, aubergines, courgettes, paprika, aardappel en tomaten.
  • Rizi Me Domates:Griekse tomaten rijst
  • Fasoulakia Lathena: Sperzieboontjes in tomatensaus.
  • Mousaka: Griekse ovenschotel van gehakt, aardappelschijfjes en aubergines.

Koud:

  • Diafora salata: Een heerlijke salade van ijsbergsla, paprika, vlees tomaten, fetakaas en olijven.
  • Tzatziki: Dunne schijfjes komkommer in een overheerlijke Knoflooksaus.

 

€ 19,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

Oostenrijks Tiroler Buffet

  • Gegrild spek met saus
  • Strassbourgervinken met kaassaus
  • Rillette du porc
  • Kartoffelsalade
  • Roggebrood, luxe brood en stokbrood
  • Beenham
  • Casselerrib
  • Gebraden procureur met currysaus
  • Braadworst
  • Aardappelpuree en wijnzuurkool
  • Elzasser varkensreepjes


 

 

€ 18,95 per persoon

 

(vanaf 30 personen)

Oosters Buffet

  • Soep: Chinese tomatensoep met stukjes kip
  • Babi pangang: geroosterd varkensvlees in zoetzure saus
  • Tjap tjoy: kip met groenten
  • Kip teriyaki: kip met ketjapsaus
  • Kip kerrie: kip in milde kerriesaus met kokos
  • Yaki tori: varkensvlees in bonensaus
  • Sate ajam :kipsate in pindasaus
  • bami, nasi en noodles.

geserveerd met:

  • gebakken uitjes, augurkjes, kroepoek,atjar, seroendeng
 

€ 18,95 per persoon

 

(vanaf 30 personen)

Frans Buffet

 

Asperge Buffet

Dit buffet wordt in het seizoen bijgewerkt

Poleij, keurslager

Langestraat 221
2691BG ’s-Gravenzande
0174440544
0174440546

Openingstijden

maandag 08:30 - 19:00
dinsdag 08:30 - 19:00
woensdag 08:30 - 19:00
donderdag 08:30 - 19:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:30 - 18:00
zondag Gesloten