Keurslager Poleij scoort GOUD en GOUD MET STER tijdens VAS-beurs

November 2019

Ondernemend als hij is, heeft Keurslager Poleij onlangs meegedaan aan de nationale productkeuringen op de Nationale Slagersvakbeurs. Het winnen van de prijzen bewijst maar weer dat zij alleen voor kwaliteit gaan.

Tijdens deze wedstrijd streden vele ambachtelijke slagers uit het hele land met elkaar om de felbegeerde prijzen. De jury – bestaande uit echte vleesspecialisten – beoordeelde de inzendingen op criteria zoals geur, kleur, smaak en samenstelling. Keurslagerij Poleij scoorde met de ingezonden producten maar liefst 2 maal GOUD en 1 keer GOUD MET STER!

Gelderse gekookte worst - GOUD
Grillworst naturel - GOUD
Eiersalade - GOUD MET STER

De Nationale Slagersvakbeurs wordt georganiseerd door de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS). Vele producten zijn door de jury op deskundige wijze beoordeeld.

De Vereniging van Keurslagers heeft bijna 450 leden, gevestigd door het hele land. Elke Keurslager moet voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, versheid, presentatie, assortiment, hygiëne en service.

Keurslager Poleij bekroond met 3 sterren

9 november 2015

Keurslager Poleij uit s'Gravenzande heeft op maandagavond 9 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 3 sterren toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om te behoren tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap.

In het ‘Hart van Holland’ gebouw in Nijkerk verzamelden zich alle finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Poleij. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Poleij tot de gelukkigen behoorde.


Beoordeling

Deelname aan Slager met Ster betekent een 360 graden benadering van de gehele organisatie en bestaat uit verschillende ronden en onderdelen. In de voorronde is Keurslager Poleij door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld. In de finaleronde kwam er een team van retail deskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht.  

Oordeel zelf

Wilt u weten wat Keurslager Poleij zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over. Daarnaast kunt u aankomende weken profiteren van diverse acties om deze prachtige prestatie te vieren.

Wij staan in de finale Slager met Ster

30 juli 2015

Krijgt Keurslager Poleij uit ‘s-Gravenzande een ster achter zijn naam? Hij is in ieder geval goed op weg want de ondernemer is één van de finalisten in de Slager met Ster verkiezing. Dit is dinsdag 21 juli bekendgemaakt. Keurslager Poleij  staat in het  prestigieuze rijtje van 46 genomineerden in heel Nederland!

Bij de verkiezing Slager met Ster dingen alle deelnemers mee naar één, twee of drie sterren. Hiervoor doorlopen de genomineerden verschillende onderdelen, verdeeld over twee ronden. In de voorronde, waarvan de uitslag nu bekend is gemaakt, is de winkel van Keurslager Poleij door een vakjury, winkelbeoordelaar en twee onaangekondigde mystery shoppers beoordeeld.

De spanning stijgt!

Keurslager Poleij  wacht nog een strenge beoordeling, voordat bekend wordt gemaakt hoeveel sterren de Keurslagerij achter zijn naam krijgt. Een juryteam van retaildeskundigen bezoekt nogmaals onaangekondigd de winkel en winkeluitstraling. Daarnaast beoordelen de genomineerde ondernemers elkaar, de klanten krijgen een stem en ook de beoordeling vanuit de eerste ronde wordt meegenomen. Al met al nog een flinke weg te gaan. Ondernemer Huub Poleij & David van Heulen  zijn  positief: ‘wij hebben de eerste ronde met hoge cijfers doorlopen. Met ons hele team zetten we ons volop in, wij hebben alle vertrouwen in een goed resultaat en hoop natuurlijk op een ‘sterrenregen’!’ In november wordt bekend gemaakt of Keurslager Poleij zich ‘Slager met Ster’ mag noemen.

Over de Vereniging van Keurslagers

Er zijn slagers en er zijn Keurslagers. Deze laatste heet niet zomaar ‘Keur’slager. Iedere Keurslager wordt jaarlijks stevig gekeurd door zowel de Vereniging van Keurslagers als een onafhankelijk kwaliteitsinstituut. Het gaat om strenge eisen die vaak veel verder gaan dan de wettelijke regels.

De 500 Keurslagers in Nederland zijn zelfstandige ondernemers die lid zijn van de Vereniging van Keurslagers. Dat elke ondernemer uniek is, uit zich bijvoorbeeld in het assortiment dat kan verschillen door regionale invloeden. 

Poleij, keurslager

Langestraat 221
2691BG ’s-Gravenzande
0174440544
0174440546

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag Gesloten