LET OP:

 

Uiterlijk 7 dagen van te voren de definitieve aantallen doorgeven.

Dit geldt voor alle Buffetten

 

Wilt u een buffet voor meer of minder personen, neemt u dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Kijk ook even op de Feestdagen pagina voor onze mooie Kerstmenu's.

 

Grand Royaal brunch buffet

 

Voor tussen de middag, inclusief serviesgoed

  • Waldorfsalade schotel
  • Gerookte vis schotel
  • Fruitsalade
  • Bospaddestoelensoep
  • Luxe vleeswarenschotel
  • Franse kaas - paté plank
  • Diverse luxe broden
  • Tapenade en roomboter

€17,95 per persoon

(vanaf 10 personen)

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord

                                         

Warme buffetcomponenten

  • Portie kipsaté met stokbrood en kruidenboter

€ 5,95

  • Gegrilde spareribs met sausjes

€ 4,95

  • Gegrilde gehaktballetjes met sausjes

€ 4,95

  • Gegrilde beenham met broodjes en saus

€ 4,95

  • Gegrilde hete kipstukjes met broodjes en saus

€ 4,95

  • Gegrild warm vlees met broodjes en saus

€ 4,95

  • Nasi, gekruide rijst of bami

€ 4,95

  • portie varkenhaassaté met stokbrood en kruidenboter

€ 7,95

  • Luxe wegwerpborden en bestek​​​​​​ € 0,75

Minimaal 10 pers per component

Incl warmhoudapparatuur

bezorg -en schoonmaakkosten.

in overleg is het aantal personen aan te passen. Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord

Italiaans Buffet

Voorgerecht:

  • Pasta di mamma: Salade van tortelini met peentjes, maïs, ham en doperwtjes in een romige dressing
  • carpaccio van ossehaas met dressing, pijnboompitten en parmezaan
  • Salade la Venetië: Salade van diverse soorten sla met dressing van Italiaanse kruiden, Parmezaanse kaas, paprika, olijven, mozzarella, tomaat en rode ui
  • Italiaanse vleeswarenschotel: Keur van Italiaanse vleeswaren, o.a. Parmaham, salami, scudetto, afgegarneerd met meloen
  • Diverse broden: ciabatta en knoflookbreekbrood met tapenade en kruidenboter

Hoofdgerecht:

  • Pasta, penne of spaghetti
  • Paddestoelen risotto: heerlijk met vleugje truffel
  • Gehaktballetjes: Mini gehaktballetjes in een saus van pommodori tomaten.
  • Lasagne met rundergehakt en kaas
  • Kalfsrolletjes: Overheerlijke kalfsschnitzel gemarineerd met pesto en ingerold met parmaham mozzarella en zontomaatjes
  • Kip-pesto: Tranches van kipfilet in pestosaus

Dessert:

  • Tiramisu of Italiaans ijs (Eventueel ook met ijskar te huur)
    prijs per persoon € 4,50

€ 23,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

  1. warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit) stenen servies € 1,00 pp extra bezorg -en schoonmaakkosten.

in overleg is het aantal personen aan te passen.

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

 

Buffet speciaal

Voorgerecht:

  • Pasta-pesto salade met kip
  • Gerookte zalmrolletjes met kruidenroomkaas en gedroogde tomaat
  • Salade van gemarineerde aubergine en courgette met geitenkaas en honing
  • Romige aardappelsalade met Gandaham en spekjes
  • Rosbief op botersla met oude kaas en pijnboompitjes en groene kruidendressing
  • Luxe brood: ciabatta en knoflookbreekbrood,focaccia met tapende, bruchetta en kruidenboter

Hoofdgerecht:

  • Visovenschotel met witte wijnsaus
  • Varkenshaas in kerriesaus met oesterzwammen
  • In rode wijn gestoofd procureurstuk met zoete appel en prei
  • Gele rijst met rode paprika
  • Aardappelschijfjes in knoflookroomsaus
  • Groente garnituur
  • Kalfsbiefstukjes gevouwen in parmaham,salie,en zontomaatjes
  • Gebakken grote garnalen met knoflook en een klein pepertje op een bedje van witte kool

 

  • Geserveerd met diverse rauwkostsalade

€27,95 per persoon

(vanaf 40 personen)

 

  1. warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit) stenen servies € 1,00 pp extra bezorg -en schoonmaakkosten.

in overleg is het aantal personen aan te passen.

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

Buffet westland

Voorgerecht:

  • Pasta met, truffelsalami, roquette sla en gemarineerde courgette
  • Salade van olijven, zontomaatjes, basilicum en rode ui
  • Carpaccio van tonijn met peper,olijfolie en bieslook en parmezaan
  • Salade van tomaat, mozzarella en basilicum
  • Gerookte kip met tuinkruiden op een salade met appel en ijsbergsla
  • Luxe brood: ciabatta en knoflook-breekbrood, focaccia met tapenade, bruchetta en kruidenboter

Hoofdgerecht:

  • Tomaatjes gevuld met Hollandse garnaaltjes met knoflook en bosui
  • Zalmfilet op grove groenten met witte wijnsaus
  • Beenham lauwwarm met honingmosterdsaus
  • Aardappelpuree gegratineerd met kaas
  • Aardappelschijfjes in knoflookroomsaus
  • Gegratineerde witlof
  • Pikante kip uit de oven met parmaham en rode uitjes
  • Biefstukspiesjes gebakken met paddenstoelen en truffelsaus

 

 

 

€ 27,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

  1. warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit) stenen servies € 1,00 pp extra bezorg -en schoonmaakkosten.

in overleg is het aantal personen aan te passen.

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

American Grill

Hoofdgerechten

  • Hot wings: krokant gegrilde kipdrummets met een pikante smaak
  • Sweetribs: gerilde spare ribs met een zoete bite en lekkere sausjes
  • Gegrilde lamsrack met knoflook en verse kruiden marinade
  • Mixedgrill: heerlijke spies van kalfsoester, lamshaas,kogelbiefstuk
  • Gegrilde aubergine rolletjes met americain smoked sauce.
  • Beefburger: Heerlijk gekruide hamburgers met verse garnituur en grillsaus.
  • Jacket patatoes: in de schil gebakken aardappeltjes

Bijgerechten

  • Bacon & egg salade: salade van jonge sla soorten Licht gebakken bacon, gekookte ei in heerlijke kruiden dressing
  • Atlantasalade Salade van fijne spitskool, wortel, rode ui, yoghurtdressing en bieslook.
  • Bostonsalade Salade met o.a.bosui, tomaten, gekookte ei, augurkblokjes en yoghurtdressing
  • Div.soorten brood knoflookbreekbrood, partybreekbrood met div soorten kruidenboter.

 

 

 

€ 24,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

  1. warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit) stenen servies € 1,00 pp extra bezorg -en schoonmaakkosten.

in overleg is het aantal personen aan te passen

Mogelijkheid om ter plekke het buffet door onze kok te laten bereiden.

Kok per uur € 42,50

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

 

Du chef "POLEIJ" buffet

Klassiek buffet, ideaal voor uw feestavond

Voorgerecht:

• Carpaccio, flinter dun gesneden ossenhaas

met pijnboompitten parmezaan en een heerlijke dressing

• Gerookte zalm; Noorse zalm begeleid met een salade

van garnalen en truffelmayonaise voor de echte fijnproevers

• Rauwe ham meloen; 2 soorten rauwe ham met galia meloen

• Vitello Tonato

• Luxe broden; diverse tapenade en kruidenboter

Hoofdgerecht (inclusief rauwkostsalade)

  • Saté: heerlijke kip in milde satésaus
  • Varkenshaas: biefstukjes van varkenshaas in een volle gevulde roomsaus
  • Rundvlees: zacht rundvlees in een onovertroffen stroganoffsaus
  • Kip kerrie: mals kippenvlees in een goed gevulde kerriesaus
  • Visovenschotel in witte wijnsaus
  • Groenten: grove groenteschotel van het seizoen
  • Krieltjes: mild gekruide krieltjes met een gesnipperd uitje
  • Rijst naturel of gekruid

Dessert

  • Tira-misu
  • Vers fruit salade
  • Brownie
  • Choco mousse

€ 29,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

  1. warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit) stenen servies € 1,00 pp extrabezorg -en schoonmaakkosten.

in overleg is het aantal personen aan te passen

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord

Bourgondisch buffet

Een heerlijk buffet voor de echte lekkerbekken, op een Bourgondische manier bereid en gepresenteerd.

  • Visovenschotel in witte wijnsaus
  • Beenham: begeleid door een heerlijke honingmosterdsaus
  • Spare ribs: Heerlijk bevleesd voor de echte liefhebbers van Bourgondisch eten
  • Kip satéschotel in milde pindasaus
  • Ierse runderrib: Een heerlijk voorgesneden runderbraadstuk begeleid door een overheerlijke Boeuf Bourguignonsaus
  • Kippendijtjes in heerlijke Oosterse kerriesaus
  • Gepofte krielaardappeltjes met knoflook
  • Groentenschotel
  • Rijst

Geserveerd met

  • Heerlijke verse rauwkostsalades
  • Veel stokbrood met kruidenboter

 

€ 19,95 per persoon

(vanaf 20 personen)

 

Incl warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit) stenen servies € 1,00 pp extra

Excl bezorg -en schoonmaakkosten.

in overleg is het aantal personen aan te passen

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

Buffet breejedurp

 

Voorgerecht:

  • Onze huisgemaakte groentensoep of tomatensoep of kippesoep
  • Diverse pate's 
  • Huzarensalade met diverse vleeswaren
  • Waldorfsalade (vegetarisch) met fruit van het seizoen
  • Wit en bruin stokbrood met kruidenboter en tapenade

Hoofdgerecht:

  • Nasi en bami met kroepoek en atjar
  • Kipsate in milde sate saus
  • Grieks gemarineerde groenteschotel
  • Gratin van aardappels met knoflook en oude kaas
  • Runderstoofschotel met tomaat,rode wijn en rozemarijn

 

Geserveerd met

  • Heerlijke verse rauwkostsalade

 

€ 21,95 per persoon

(vanaf 30 personen)

Incl.warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit) stenen servies € 1,00 pp extra

Excl. bezorg -en schoonmaakkosten.

in overleg is het aantal personen aan te passen

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

 

 

Hollands Buffet

 

  • Onze beroemde huisgemaakte  erwtensoep met rookworst

 

  • Zuurkool stamppot
  • Boerenkool stamppot
  • Hutspot
  • Bieten stamppot
  • Rijst
  • Bourgondische kipreepjes
  • Rookworst
  • Gehaktballen met jus
  • Hachee

 

 

 

€ 17,95 per persoon

 

zonder soep € 14.95

(vanaf 20 personen)

 

 

Incl. warmhoudapperatuur en servies disposable (zware kwaliteit) stenen servies € 1,00 pp extra

Excl. bezorg -en schoonmaakkosten.

in overleg is het aantal personen aan te passen.

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

 

 

Saté buffet met nasi &bami

  • Portie Kipsaté
  • Nasi en bami
  • Stokbrood en kruidenboter

Geserveerd met:

  • Atjar
  • Kroepoek
  • Seroendeng
  • Gebakken uitjes

€ 13,50 pp als Maaltijd

€ 9.95 pp als hapje

(vanaf 10 personen)

 

Saté Buffet met salades:

  • Portie kipsaté
  • Stokbrood en kruidenboter

Gereserveerd met:

  • Kartoffelsalade
  • Kipsalade
  • Huzarensalade

€ 13,50 pp als Maaltijd

€ 9,95 pp als hapje

(vanaf 10 personen)

 

Inclusief warmhoudapperatuur en

servies disposable(zware kwaliteit)

Stenen servies € 1,00 pp extra.

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

Asperge buffet ( alleen in het seizoen)

Voorgerecht:

  • Asperge cremesoep

Hoofdgerecht

  • Asperges met roomboter
  • Beenham
  • Zalm uit de oven
  • Kalfsbiefstukjes met parmaham
  • Hollandaise saus
  • Krieltjes

geserveerd met aspergesalade

Vanaf € 24,95 pp

(vanaf 20 personen)

 

Inclusief warmhoudapperatuur en

servies disposable(zware kwaliteit)

Stenen servies € 1,00 pp extra.

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

Soepbuffet

Keuze uit:

  • Kippensoep
  • Tomatensoep
  • Groentesoep
  • Bospaddestoelensoep

met stokbrood en kruidenboter € 4,95

Of luxe broodmand met smeersels € 6,95

Erwtensoepbuffet

  • Erwtensoep met rookworst
  • Roggebrood
  • Donkerbruin brood
  • Katenspek
  • Oude kaas € 5.50 pp

 

Erwtensoep met rookworst € 3,25

Let op:

bestellen vanaf 10 personen per soort

incl.warmhoudapparatuur en servies disposable (zware kwaliteit) stenen servies € 1,00 pp extra

excl.bezorg -en schoonmaakkosten.

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

Boeuf-Bourguignon-puree-rode-kool-06
Nasi-met-sate-en-atjar-06

Winter Buffet

  • Boeuf bourguignon
  • Gegrilde groenten
  • Rendang
  • Runder Teriyaki
  • Rundvlees in zwarte pepersaus
  • Aardappelpuree
  • Boerenpiepers
  • Gekruide rijst
  • Gegratineerde witlof

Geserveerd met:

  • Atlanta salade
  • Heerlijk Luxe brood met zalige luxe smeersels

€ 19.95 pp

(vanaf 20 personen)

 

Inclusief warmhoudapperatuur en

servies disposable(zware kwaliteit)

Stenen servies € 1,00 pp extra.

Exclusief schoonmaak- en bezorgkosten.

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

 

 

Oosters buffet

  • Kip in satesaus
  • Kip in sesamsaus
  • Ajam Ketjap
  • Beef Teriyaki
  • Babi pangang
  • Varkenshaas in zwarte pepersaus
  • Bami
  • Nasi
  • Witte rijst

Geserveerd met:

  • Atjar
  • Kroepoek
  • Seroendeng
  • Gebakken uitjes
  • Stokbrood met kruidenboter

€ 19.95 pp

(vanaf 30 personen)

 

Inclusief warmhoudapperatuur en

servies disposable(zware kwaliteit)

Stenen servies € 1,00 pp extra.

Exclusief schoonmaak-en bezorgkosten.

Extra borden (méér dan het gereserveerde aantal personen) is €0,50 per bord.

Poleij, keurslager

Langestraat 221
2691BG ’s-Gravenzande
0174440544
0174440546

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag Gesloten